Camera Forums REISE , TRAVEL Reiseforsikring

 • This topic has 1 reply, 2 voices, and was last updated June 16, 2021 by Terje Salvesen.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #2150
  Avatar photoEgon
  Participant
  • N00B

  Hvilke alternativer foreligger og hva velger folk når det gjelder reiseforsikring i disse koronatider? Selv hadde jeg fire måneder hos Europeiske som jeg avsluttet da deres forsikring ikke lenger var gyldig ved reiser til for eksempel Thailand. Gjensidige har ti ukers forsikring. Den dekker alt bortsett fra korona, men kan ikke utvides utover ti uker slik jeg har forstått det.

  Nå vil vel UD`s reiseråd endres og forsikringer kan igjen bli gyldige hos Europeiske og andre. Likevel tror jeg dette kan ta tid? Hvordan løser man så dette med reiseforsikring?

  Denne koronaforsikringen som kreves av thailandske myndigheter? Er det noen som har ordnet seg en slik og hva har det kostet?

   

  #2152
  Terje Salvesen
  Keymaster
  • Junior

  Hvilke alternativer foreligger og hva velger folk når det gjelder reiseforsikring i disse koronatider? Selv hadde jeg fire måneder hos Europeiske som jeg avsluttet da deres forsikring ikke lenger var gyldig ved reiser til for eksempel Thailand. Gjensidige har ti ukers forsikring. Den dekker alt bortsett fra korona, men kan ikke utvides utover ti uker slik jeg har forstått det. Nå vil vel UD`s reiseråd endres og forsikringer kan igjen bli gyldige hos Europeiske og andre. Likevel tror jeg dette kan ta tid? Hvordan løser man så dette med reiseforsikring? Denne koronaforsikringen som kreves av thailandske myndigheter? Er det noen som har ordnet seg en slik og hva har det kostet?

   

  Insurance Protection Program for Foreigners Traveling to Thailand 
  (COVID-19)

  https://thaiembassy.no/insurance-protection-program-covid-19/

  • This reply was modified 1 year, 7 months ago by Terje Salvesen.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.