Reply To: Barkrakken i dag , daily update from the Bar

Camera Forums Kåres Party Bar Barkrakken i dag , daily update from the Bar Reply To: Barkrakken i dag , daily update from the Bar

#25892
Terje Salvesen
Keymaster
  • Junior

  Der ble det Julaften på Barkrakken det kan fort bli hyggelig det , Ribba er i ovnen og Pølsene er ferdig stappa, Medisterkakene er trill runde og Surkål og Rødkål står klart sammen med en masse annet godt på Buffeten.
  Vi kjører i gang med Buffeten ca kl.17.00 og holder på en god stund utover kvelden og for å forbrede alt i dag stenger vi kjøkkenet kl13.00 for servering av vår vanlige meny.
  Kan fort bli litt hektisk i dag så ha litt tålmodighet med våre fantastiske ansatte som gjør så godt de kan , kan ta litt tid med Drikkeservering når det er mye folk og trangt om plassen,det kan bli en og annen missforståelse med en regning , men si i fra så ordner det seg .
  Vis litt Buffet vett , det er Mat nok til alle som har meldt sin annkomst og til mange flere . er et fat tomt så kommer det påfyll så lenge vi har , prisen er 500.-thb pr hode.
  Husk vi er normalt en Bar med enkel Meny og man sitter ikke like godt som på en Restaurant men tror det går seg fint til.
  Plasser ute ,inne og oppe i 2 etage.
  Velkommen til Julaften på Barkrakken,en riktig God Jul til dere alle sammen.

  Det blir også salg av lodd til inntekt for Barnehjemmet , Heidi`s Julekurv er hovedpremien og den er det masse godsaker i.

  • This reply was modified 1 year, 3 months ago by Terje Salvesen.
  • This reply was modified 1 year, 3 months ago by Terje Salvesen.
  • This reply was modified 1 year, 3 months ago by Terje Salvesen.