Velkommen Til Kåre`s Party Bar

Forum Info   
       Bli med å støtt Barn , Skoler og Barnehjem i Thailand .         

Trykk Her--->Donasjon<---Trykk Her

 
TAKK FOR DIN HJELP
    

Legal Notice

General Information

Name and Address
Kåres Party Bar
Address: Pattaya City, Bang Lamung District, Chon Buri 20150
Email Address
kaarethai@kaarethai.com
Phone
Fra Thailand (084 908 6926) Fra Norge (+6684 908 6926)
Representatives
pittbullterje@gmail.com

Additional Information

kaarethai.com er Kåre's Partybar's nettside og er ment å være en side hvor folk med felles interesse for partybaren, pattaya og thailand forøvrig har en samlingsplass på internett. Siden har utviklet seg over kort tid fra å være en liten nettside med masse humor og bildetitting, til å bli en stor samlingsplass for flere tusen medlemmer. Alle samfunn vil over tid bli anarkistiske og opprørsk om man ikke setter noen retningslinjer personer har å forholde seg til. Vi håper at alle respekterer og følger disse retningslinjene slik at kaarethai fortsetter med å være en samlingsplass for folk med sammenfallende interesser.


For å få fult utnytte av kaarethai.com må man registrere seg, og administrator/Terje må godkjenne medlemskapet manuelt. Dette som en følge av misbruk av nettsiden og forsøk på å skape mishygge på siden. Vi håper at dette er forståelig og ønsker alle nye medlemmer velkommen. Medlemskapet på kaarethai.com er forøvrig 100% gratis.


Ved å delta på forumet godtar du automatisk disse retningslinjene.
Retningslinjene kan forandres uten foregående varsel, men vil da bli annonsert i forumet.


1. Ingen personangrep.
Gå etter ballen, ikke spilleren når du diskuterer på forumet. Det er lov å være uenig i en sak, men angrip saken, ikke dra inn personlige angrep i en diskusjon. Ved gjentatte personangrep kan, og vil, man få advarsler om dette, og om det ikke taes til etterretning, vil man bli utestengt fra kaarethai.com


2. Moderatorer
Forumet har moderatorer som skal etterse Terje's retningslinjer. Moderatorene deltar likevel som privatpersoner i diskusjoner på forumet, og deres innlegg er i privat regi, og ikke i regi av sitt moderator verv. Om man føler at en moderator gjør noe galt og/eller har en klage på moderatoren(e), send en pm til en moderator eller til Terje. Videre kommunikasjon vil bli gjort på pm eller email. Enhver tråd startet for å klage eller oute en moderator vil automatisk bli slettet. Moderatorene er tatt inn for å avhjelpe Terje med å holde forumet fritt for tråder/innlegg som bryter mot retningslinje og/eller intensjonen med kaarethai.com. Vi håper alle respekterer dette, slik at moderatorene får utføre sitt lite takknemmelige oppdrag uten å behøve å svare offentlig for evt. handlinger de gjør i kraft av sitt verv.


3. IP og Proxy
Det er for tiden forbudt å delta på kaarethai.com ved å surfe fra en anonym IP adresse eller en proxy. Om du har behov for å benytte dette, ta da kontakt med Kåre og forklar dette, slik at du ikke blir slettet.


4. Bilder og annet materiale
kaarethai.com ønsker ikke å være noen moralsk forkjemper ved å fortelle brukerne hva de kan og ikke kan dele med andre brukere, men vi ønsker heller ikke å komme opp i en situasjon der vi må stå rettslig ansvarlige for brudd på åndsverksloven og/eller evt. copyrightbeskyttet materiale. Vi oppfrodrer derfor medlemmene til å påse at de har de nødvendige rettigheter på materiale som blir lastet opp til kaarethai. Om man er usikker på disse rettighetene, kan man hotlinke bilder, slik at materiale ikke fysisk blir liggende på kaarethai's server.


5. kaarethai.com
Ha det morsomt! kaarethai er ment som en plass hvor man skal ha det morsomt, og glede seg til å surfe innom, ikke en plass hvor man skal føle seg irritert allerede før man åpner nettsiden. Bruk normal folkeskikk og oppfør deg som du vil at andre ska oppføre seg mot deg. Trolling og deltakelse kun for å spre misnøye på forumet er ikke tillatt og vil føre til at du får en advarsel. Ved gjentatte advarsel kan, og vil du, bli utestengt.6. Trådbryting
Trådbryting I seriøse trader vil bli fjernet, man kan også bli utestengt for korterer og lengere til ved gjetagelse av dette, hold seriøse trader seriøse og ha det gøy I useriøse tråder


7. Alle materialer er opphavsrettslig beskyttet


Alle materialer som er tilgjengelige på denne siden er beskyttet av lover om opphavsrett og internasjonale opphavsretts traktater. Dette materialet har blitt plassert på denne internettsiden under myndighet av eieren av opphavsretten til det formål visning av materialene av brukerne av dette nettstedet. Brukere er ikke autoriserte overføre å laste ned eller noen av disse materialene elektronisk, eller på annen måte reprodusere noen av materialene i noen form eller på noen måte, elektronisk eller mekanisk, inkludert data lagring og gjenfinning systemer, opptak, utskrift eller fotokopiering.
width=