Velkommen Til Kåre`s Barty Bar

Forum Info   
       Bli med å støtt barn , skoler og Barnehjem i Thailand .         

Trykk Her--->Donasjon<---Trykk Her

 
TAKK FOR DIN HJELP
    

Innlegg til Triplenine

Login

Er du medlem og har problemer med å login inn forum, bruke (Glemt Passord) knappen.

Eller trykk på bilde til venstre ( I FORGET My Password)


Mvh WebMaster

  Er det nå fritt frem å legge ut navn på forumsmedlemmer man kjenner navnet på ? Ellers er klm gunstige med tanke på bagage , 23 kg. Og 100 dollar (600) for neste koffert på 23 kg..  Nei er ikke fritt frem å legge ut navn på forumsmedlemmer, men i dette tilfellet får det bare frem hvor enestående logisk janlove er, tror egentlig han er født før sin tid.


  Når det gjelder bagasje så trenger man vel ikke mer en håndbagasje for seg selv, og da kan jo de som reiser til Pattaya fylle opp med ganske mye med lomper, tyrkisk pepper, sterk sennep og andre viktige ting til baren.

  Virker som det er et eller annet som står å går om man er inne på "portal" fanen, bruker man forum fanen så er ikke det samme som skjer. Og man kan som @BjørnK' sier bruke sidebaren under forum fanen for å bruke skravleboksen.


  Hvorfor hvem er online er borte aner jeg ikke, ei heller hvorfor “venter på api-az-eu-1.webthumbnail.org…» står å kjører hele tiden når man er på portal delen.


  Får sikkert svar når webmaster er ute av flytsonen

  Man legger ut de bildene man selv syntes er interessante, så er det helt sikkert noen andre som har glede av det terje, noen liker bilder av jenter, noen av mat andre av turistattraksjoner, atter andre av dagliglivet, noen ser på bildekvaliteten med teknologiske øyne, andre med "fotografens øyne" osv.

  sikker på at den tommelen ga deg en god følelse. Hehe


  Du må lese, jeg skrev nesten helt hjerneløs, du vet da at jeg er helt hjerneløs, så det her gjelder da ikke meg.


  Utover det så tror jeg som trådstarter at disse knappene muligens reduserer antall kommentarer, vi er bedagelige folk og klikke på en knapp er enklere enn å skrible ned noen ord eller linjer.


  Utover det så er det litt vel mye tolkninger av aktivitet her inne for tiden, men vi bruker vel det litt som det måtte passe oss, og kvaliteten går opp og ned hele tiden.

  Det er vel bare å legge inn en funksjon som gjør at folk må skrire en kommentar når man klikker på liker / liker ikke knappene, da vil man selvfølgelig få mer kommentarer og diskusjoner, samtidig som disse nesten helt hjerneløse individene som bryr seg om liker / liker ikke responsen får sin oppmerksomhet med skuffelser eller gleder med å få en tommel opp eller ned

  finnes da ikke noe problem med at ting stenger 22:00, da har man jo drukket fra morgenen av uansett og man bør jo være klar for senga lenge før 22:00

  klikk på poeng, så ser du hvordan de genereres skallamann, bare en sammenblaning av liker, innlegg og tråder.


  Vil du ha mest mulig poeng, lag tråder ser ut som den mest effektiv måten. Man får ikke så mange for å slikke folk i raua for å få likes, så det trenger du ikke å prioritere, faktisk bedre å skrive "Liker" i tråden, for det betyr at du får 5 poeng, mens ingen andre tjener på det!

  Og det er på samme måte som det var på det "gamle", noe åpent og noe lukket, var vel også litt endringer over tid hva som var åpent og hva som var lukket.
  Utover det så er det rett som @BjørnK nevner, forumet stoppet å komme opp i søk på google i samme periode og i forbindelse med disse apekattene nede i bangkok holdt på som verst.

  At dette er et barforum er vel de fleste enige om, men hva et barforum er, ja der strides de lærde virker det som. For meg går det vel mest på at man kan diskutere det meste både på et seriøst og på et useriøst plan, men man kan vel strengt tatt ikke oppføre seg som usympatisk jævel.
  Om noen sitter å diskuterer noe i en bar så går man ikke bort å forteller en vits om noe helt annet sånn helt uten videre, og om man gjør det så ender vel det titt og ofte med bråk i en bar, og det er vel litt av moderator rollen det å unngå de verste "slåsskampene", eventuelt de repeterende "kampene" mellom enkelt medlemmer som gjerne brer seg ut over i alle tråder til tider.


  Terje har vært tydeligere på at slik utskeielser i seriøse tråder vil han ikke ha noe av, noe som er bra og hever forumet, og er noe som det egentlig ikke burde være så veldig vanskelig å forholde seg til.


  Et annet element moderatorene må være våkne mot er at det eksisterer noen individer som med ujevne mellomrom kommer inn for å lage faenskap, starter tråder og diskusjoner som de tror vil skade forumet/baren Terje og tidligere kåre. Samt de som til en hver tid anser dem selv som "eiere" av forumet og ikke vil ha noen forandringer på noe, og om noen sier de imot så blir det sutring og klaging, som regel rettet mot FB da det kan virke som det er en stueren sutringsgreie her inne.


  Det å finne balansen i seriøse tråder på morsomheter eventuelt uenigheter er vanskelig, tror de fleste vil at det skal være høyde for dette, men utfordringen med å håndtere det er en hårfin balanse før tråden er drept og trådstarter ender opp med å ikke få svar på noe som helst. Noe som gjør at det ofte best å stoppe dette før slikt skjer, man har som man sier andre tråder man kan få utfolde seg med sin unike humor.


  Utover det så går vel kvaliteten her inne i berg og dalbaner med tanke på både humor og kunnskapsutveksling, jeg savner vel mest av alt humoren til senil, når han var i sitt ess var forumet på topp.

width=