Innsamling til Skoler,Barnehjem og andre trengende barn 2017/2018

 • Innsamling til barnehjemmet Boonchoo Home og andre trengende barn 2016/2017.
  Nytt år og ny innsamling, eller vi holder jo på hele tiden, vi kjører på i år også med innsamlig og Auksjon, i fjor fikk vi inn utrolige 2 millioner THB og det skal nok litt til å toppe det men vi prøver selvfølgelig.
  Dato for den årlige Auksjonen er i år Onsdag den 28 Desember 2016.
  Har du noe å bidra med så er alt mulig intressant til Auksjonen i slutten av desemeber, alt som du mener er mulig å selge tar vi i mot, det har allerede kommet inn en god del saker , legger de tingene ut her senere.
  Alkhoholholdige drikker er alltid populært, Vin , Cognac, Wiskey ,Aquavit osv.
  Gavekort av alle slag er også interesant men også andre saker og ting som folk kan by på den 28 Desember.
  Ønsker du på bidra med penger har vi både Norsk ,Thailansk konto nummer eller PayPal, se bildet under for detaljer.
  Står også bøsse i baren og i Scandibar som folk bidrar i hele året.
  Vi har pr i dag ca 3,2 milioner thb på konto,dette da vi har holdt igjen litt i påvente av et byggeprosjekt nede på barnehjemmet Boonchoo, tror nok at hvis det ikke kommer i gang snart finner vi andre men også nyttige ting å bruke pengene på , Boonchoo får vår hjelp fortsatt og skolen i Khao Yai holder vi fortsatt med utstyr.
  Takk til alle som er med å støtter og håper dere er med å fortsatt støtte videre i år og året som kommer også


 • Gi meg en uke eller noe så får jeg også en folder disse skal ligge i , sedlene har jeg alt.Seddelen er ca 7 år gammel som viser konges liv på ene siden og 3 sedler på andre siden i en valør av 16 thb, det er laget 10 millioner av disse, verdien i en butikk i dag er mellom 350.- og 500 thb


 • Opp med denne

 • width=
 • 31 900.-thb i Bøssa til innsamlingen i dag i Kåres Partybar , en god del av dette er for salget av seddelen som vi har lagt ut med den avdøde Kongen av Thailand på , takk til alle sammen som er med på dette , utrolig bra.
  Vi har fortsatt flere sedler for salg, 350.-thb pr stk i baren


 • Ny hyggelig tur til barnehjemmet i dag, det ble servert 3 helstekte griser som vi spanderte samt litt godt drikke og frukt, alle storkoste seg med dette , ikke ofte de får servert dette,også veldig hyggelig at Frode Aga med familie og venner var med også, Frode samlet inn anserlig sum i fjor på sin burdag,i tillegg hadde han med 25 250.-thb i dag som han ga i bøssa, han hadde også med saker til auksjonen som vi har den 28 Desember, 2 Øyo Junior knivsett samt et Øyo Milano knivsett,Gavekort på Ustedalen Hotell og Resort verdi 20 000.-NOK samt Gavekort på han sin restaurant Hallingstuene på Geilo, velig hyggelig , tusen takk


 • width=
 • width=
 • width=
 • width=
 • Her en liten oversikt over det som ble brukt på skolen i Ta song Yang:
  Totalt utgifter ble 82 800.-thb.
  11 500.-uten kvitering dessverre , ikke alltid like lett.
  Det som ble kjøpt var Klær til alle luer, skjerf, jakker,sokker og bukser, 3 sykler , skrive saker , skrvebøker, tegnesaker og fargeblyanter , viskelær , linialer mm, en Gress/kantklipper, 12 volts batterier, masse frukt og noe snop.
  Det som vi ikke fikk kvitering på var pickup leie til Mae Sot og opp til skolen samt noe kleskjøp samt leie av rom til lærinnen med sjåfør og hjelp.
  Pluss:
  Bestilling av t-trøyer til alle pluss en hettegenser 34 000.-thb i depositum, rest her er 15 770.-


 • width=
 • Litt om hva vi har gjort siste året og om hva vi har av penger pr i dag.
  Vi har pr i dag litt over 3 millioner Thb på konto samt ca.100 00.-thb i cash pluss noe på Norsk konto som har kommet nå i det siste.
  Grunnen til at vi ikke har så pass mye penger på konto var at planen var å bygge et lite sykehus på barnehjemmet Boonchoo i Sattahip men byggetillatelse og tillatelse fra myndigheter har latt vente på seg så vi får se hva som skjer, men i utgangspunktet er det ikke meningen å ha så pass mye penger på konto.
  Vi har besøkt Boonchoo mange ganer ellers i året som gikk og har hjulpet med en masse andre saker, som vanlig begynte året med Julenisse og gaver til barna 3 Januar, etterfulgt av mange turer dit, se gjerne i fotoalbumet.
  Skolen i Khao Yai , Prangkla School fortsetter vi med å støtte med skolesaker og div andre ting de skulle trenge, der har Vidar Eiksund og kona kontroll.
  Vi har hatt en tur på et sted for AIDS syke utenfor Pattaya The Glory Hut Foundation, hvor vi kjøpe inn en masse vifter, vaskemaskin og mat.
  Ikke umulig at vi vil hjelpe litt mere der.
  Siste sted er nytt av året, og det er en skole i Tha Song Yang som ligger i Tak distriktet opp mot grensen to Chiang Mai distriktet, ca.9 mil sør for Mae Sariang.
  Disse hadde svert lite midler og materiell så, alle 38 barna fikk nye klær, fargeblyanter, bøker og div annet skoleutstyr.
  Det ble også kjøpt inn sykler og div annet
  Til disse har vi også bestilt nye t-trøyer og nye hettejakker til alle sammen, de ønsket seg også bedre forhold der de spiser så her vil vi betale for støpning av gulv og flis legging av dette samt en del annet.
  Vi har også fått kontakt med en Nordmann som jobber på AVANI hotell i Pattaya (tidligere Mariott, de har byttet navn)Torgrim Viken, de pusser opp og gir bort det meste av innventar, som senger sengetøy, håndklær , kluter osv osv, mye av dette har vi formidlet til blant annet Boonchoo Home, skolen i Tha Song Yang samt Blessed Homes i Mae Sot, barnehjemmet Baan Jing Jai har gså fått en masse av dette.
  Vi vil betale for transporten til Mae Sot.
  Er det noe dere lurer på så spør gjerne.

  Terje

 • Opp med denne

 • width=
 • width=
 • Da er vi i Nakhon Sawan overnatter her,vi er på vei til Skolen i Tha Song Yang for å kjøpe materialer til nytt gulv og tak til skolen der, håper vi kommer oss inn i morgen, skal møte lærinnen på en byggevare butikk i morgen for betaling av materialer,ble en litt på sparket tur for å få satt i gang med byggingen, bilder kommer

  Bursdagen til Bakkalao og Leif ga 32 000.-thb i bøssa i går også

 • Da har vi vært en tur i Tha Song Yang og vært med å handlet inn materialer til støping av gulv og fliselegging mm på skolen der, harde forhandlinger når så store ting skal gjøres ,så noen tur inn til skolen ble det ikke tid til denne gangen da det ville vært mørkt før vi kom oss ut igjen.
  Blir en ny tur i februar.
  Lærinnen var meget fornøyd og vil holde oss oppdatert med bilder under prosessen.
  Totalt ble det brukt 200 000.-thb , dette inkluderer alt arbeid og dyr transportinn til skolen, det ble også kjøpt en ny inverter til solsellepanelet der oppe.
  Tah Song yang er en flott plass ved elven som deler Thailand og Myanmar, det ligger fortsatt flere flyktningeleiere her oppe og den største passerte vi,Mae La leieren som i dag huser ca 40 000-50 000 flyktinger fra Myanmar i dag ingen er sikre på eksakt antall, ca 90% av disse er folk av Karen stammen, skal prøve å få lagt ut en video etter hver fra når vi passerer leieren


 • Mae La refugee camp

 • width=
 • Her noen bilder av barna på skolen i Tha Song Yang som lærinnen har sendt oss i dag, poppulært med litt snop som vi hadde med til de, og ny inverter er montert så nå blie det litt tv titting igjen, 4 uker siden sist .
  På bildene ser man jordgulvet der de sitter å spiser som skal støpes og flislegges


 • width=